Gitaarles Amersfoort, Vathorst en Bunschoten

gitaarlessen amersfoort

Lesvormen

We hebben bij de muziekschool diverse opties om in te stromen bij onze muzieklessen. Het is altijd mogelijk om eerst een proefles te volgen. Waardoor je vrijblijvend kan kennis maken met de docent en onze lesvisie. De proefles is eenmalig een half uur individueel les voor slechts 15,-. 

Na de proefles kun je kiezen voor ons flexpakket of het jaarpakket. Ons flexpakket is gewoon altijd opzegbaar met 1 maand opzegtermijn en zo ben je niet voor de lange termijn verbonden.

Bij het jaarpakket maak je de commitment om direct een heel seizoen aan de slag te gaan. Bij deze keuze geven we je ook 4% korting bij betaling in 1 termijn. Ook krijg je bij het jaarpakket familiekorting van 3% dit wordt ook gelijk verrekend bij de eerste factuur. 

Een leengitaar kunt je tijdens de lessen huren vanaf 17,50 per maand. Hierdoor hoef je dus niet gelijk zelf een instrument aan te schaffen en kun je het eerst even aankijken hoe het bevalt. Ook kun je bij ons een geschikte lesgitaar kopen via onze webshop.  

Als je de tarieven en lesvormen wilt bekijken, klik dan hier.

Je kunt het hele seizoen instromen. En ook voor kortere trajecten helpen we je graag verder. Mocht je bijvoorbeeld toelating willen doen voor het conservatorium? Of ben je in voorbereiding voor een auditie? Doordat onze docenten veel ervaring hebben kunnen zij je zeker verder helpen.

Lesdagen

Wij hebben op al onze locaties gitaarlessen Amersfoort, hieronder vindt u een overzicht per locatie.
Staat jouw gewenste lesdag er niet bij? Laat het ons weten.

Amersfoort Centrum

Snouckaertlaan – Maandag t/m vrijdag

Huize Miereveld – Dinsdag

Amersfoort Nieuwland

Nieuwland – Maandag, Dinsdag en Donderdag

Gitaarles Amersfoort Vathorst

Vathorst (Caraiben 6) – Dinsdag t/m Vrijdag
Vathorst (Zwartsluiskade) – Vrijdag

Vathorst (Blokzijlpark) – Maandag, woensdag, donderdag en Vrijdag

Bunschoten – Maandag en Dinsdag

Gitaarles Amersfoort
sl5

Instrument Huren of Kopen bij je Gitaarles in Amersfoort 

Beschik je zelf nog niet over een eigen instrument dan kun je gebruik maken van een huurinstrument tegen aantrekkelijke tarieven. Voor slechts 17,50 per maand kun je al een instrument huren. Het instrument krijg je ook mee naar huis om thuis te kunnen oefenen.

Wil je toch liever gelijk een eigen instrument kopen? Als leerling van onze muziekschool krijg je na aanmelding ook 10% korting in de Webshop.

Wij adviseren je graag bij de aanschaf van een geschikte lesgitaar. Neem gerust contact op voor een afspraak op de Snouckaertlaan 64-66.

Onze Voordelen

 • Geen inschrijfkosten
 • 1 maand opzegtermijn (flexpakket)
 • Huurinstrumenten beschikbaar
 • 3%  Familiekorting (bij jaarpakket)
 • Professionele docenten
 • 2x per jaar organisatie van leerling presentaties
 • Band coaching projecten (voor jong en oud!)
 •  Ensemble projecten waarbinnen kids samenspelen
 • 10% ledenkorting op aankopen in onze Webshop
 • GRATIS toegang bij alle leerling presentaties
 • 1x per kwartaal GRATIS lesmateriaal updates

Gitaarles in Amersfoort? Lees dit eerst! 

Gitaar is het populairste instrument om te leren spelen. Dit komt waarschijnlijk omdat het vrij eenvoudig is die eerste akkoorden snel te leren spelen terwijl er altijd ruimte blijft om nieuwe technieken, methoden en spelvormen te ontdekken. Zowel kinderen als volwassenen nemen dit instrument ter hand om zelf aan de slag te gaan. Als u kiest voor professionele gitaarles in Amersfoort dan legt u de perfecte basis voor een heerlijke hobby of zelfs een lucratieve carrière!

REVIEWS
review cyril
gitaarles amersfoort

Gitaar leren spelen is kinderspel 

Jong geleerd is oud gedaan, gelukkig is gitaar een instrument dat op latere leeftijd nog geleerd kan worden. Ook veel volwassen die een leven lang hebben geluisterd naar muziek voelen hun vingers kriebelen om hun favoriete nummers mee te spelen. Er zijn diverse online methoden en lessen om te volgen, met gitaarles in Amersfoort door vakkundige docenten legt iedere gitarist de juiste basis om op voort te bouwen.

Heb je nog vragen?

Wij streven ernaar om al u vragen en/of opmerkingen binnen 24 uur  te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar maandag t/m vrijdag 10:00-17:00 uur.

gitaarles amersfoort
Gitaarles in Amersfoort

Op Welke gitaren kun je les krijgen?

Maakt het uit met welke gitaar iemand begint? Ja en nee. In principe kunt u met de basis van één type gitaar vrij eenvoudig overstappen naar een ander model. Maar misschien heeft u helemaal geen behoefte om versterkt te spelen. Dit zijn de drie basis opties als u gitaarles in Amersfoort of Vathorst neemt:

1. Akoestisch:

Deze gitaar heeft een klankkast en kan daarmee zonder verdere versterking gespeeld worden. Er zijn ook hier verschillen tussen de Spaanse gitaar, zoals deze voor met name klassiek spel wordt gespeeld, en de Western stijl gitaar die in popmuziek vaak gebruikt wordt. Afhankelijk van de persoonlijke voorkeur voor instrument en muziekstijl kan er een passende keuze worden gemaakt.

2. Elektrisch:

Om met een elektrische gitaar te spelen is wel versterking nodig, een voordeel hierbij is dat u met hoofdtelefoon ook zonder geluidsoverlast kunt oefenen. Daarnaast zullen de grepen doorgaans wat eenvoudiger te maken zijn voor beginners. De leerling zal naast het instrument wel moeten leren met een versterker om te gaan, er zijn unieke geluiden die met een akoestische gitaar niet te realiseren zijn. Naast rock en pop leent een elektrische gitaar zich ook goed voor jazz en rock&roll.

3. Bas:

Een gitaar met slechts vier snaren, in veel opzichten lijkt een basgitaar meer op een drumkit dan op een gitaar. Het is namelijk vooral een ritmisch instrument waarmee het onder de percussie instrumenten valt. Dit vereist een andere wijze van spelen waarbij melodieën maken en maat houden op een unieke wijze samenkomen.

Het zou jammer zijn als u een duur instrument koopt die snel niet meer gebruikt wordt omdat gitaarles toch niet zo leuk bleek als gedacht. Dan is het goed om te weten dat u ook een instrument kunt huren. Zo kan de leerling later bepalen of het de moeite waard is om te investeren in een eigen instrument.

Echte gitaarles in Amersfoort

Woont u in regio Amersfoort, het centrum of bijvoorbeeld in Vathorst? Dan kunt u hier muziekles volgen van ervaren docenten die niet alleen alle stijlen beheersen maar ook leerlingen van alle leeftijden van dienst kunnen zijn. Twijfelt u nog of gitaar het geschikte instrument is voor uzelf of uw kind? Vraag dan eerst een proefles aan en huur een instrument om even te ‘proeven’ wat gitaarles precies inhoudt.

Gitaarles in Amersfoort
Gitaarles in Amersfoort

Zoek je soms online muzieklessen check dan de website van Online Music Master