Frank Jonas

Hallo, ik ben Frank Jonas (1979) Ik begon in de jaren 90 met gitaar spelen geïnspireerd door bands zoals Nirvana en Green Day maar kwam min of meer per ongeluk als jazzgitarist op het Rotterdams conservatorium terecht. Na les te hebben gehad bij oa. Paul Hock, Eric Vloeimans, Benjamin Herman en Anton Goudsmit ben ik in 2008 afgestudeerd als jazzgitarist 2e fase.
Hierna speelde ik op podia en festivals over heel de wereld met de wereldmuziekband ‘Mdungu’ en de jazzrockband ‘Benoit Martiny Band’. Vervolgens speelde ik oa. in de band van singer songwriter Mark Lotterman en begon ik ook met het produceren, opnemen, mixen en masteren van muziek in mijn studio ‘Studionas Music’
Ik heb inmiddels 20 jaar ervaring als gitaardocent aan zo’n beetje alle mogelijke leeftijden en ook bijna alle stijlen van muziek. Ik gebruik ook lesboeken, maar meestal stem ik mijn lessen volledig op de leerling af. Aan de hand van liedjes die jullie mooi vinden leer je alle gangbare technieken. Of het nu een liedje uit een game is, Katy Perry of ‘classic rock’, ik leer jou hoe je het kan spelen en ik schrijf het voor je op.