Tarieven

Tarieven & Lesvormen

Cursisten jonger dan 21 jaar zijn vrijgesteld van BTW, voor cursisten vanaf 21 jaar geldt 21% BTW. Tarieven zijn per persoon/per maand bij automatisch incasso over 10 maandelijkse termijnen (tenzij anders aangegeven: *).

Per seizoen zijn er 36 lessen. Op dinsdag en woensdag zijn er 37 lessen het maand bedrag voor deze lesdagen kan iets afwijken daardoor. We werken voor onze muzieklessen met een opzegtermijn van 1 maand. U zit dus niet aan een heel seizoen vast na inschrijving.

Gezinskorting
Als er meerdere cursisten uit een gezin les bij ons volgen, geven wij een korting van 4% op het totaalbedrag van de jaarcursussen. Deze korting passen we toe vanaf 3 cursisten uit een gezin en is alleen geldig bij afname van lessen voor een heel seizoen.

Alternatieve lesvormen zijn ook mogelijk in overleg met docent en administratie. Hierbij kunt u denken aan korte cursussen van 5 lessen of cadeaupakketten. Neem hiervoor gerust contact op met ons wij denken graag met u mee.

Huurinstrumenten
Als service voor onze leerlingen en andere geïnteresseerden hebben we ook de mogelijkheid om instrumenten te huren bij een introductiecursus of bij de reguliere lessen. Tevens hebben we in onze muziekwinkel de mogelijkheid om via de aantrekkelijke huurkoop regeling instrumenten te huren cq. aan te schaffen.