Tarieven

Muzieklessen voor kinderen, jongeren & volwassenen!

Bij onze muziekschool zijn opgezet om iedereen de kans te geven om op een vrijblijvende manier kennis te maken met muziekles. Binnen ons lesaanbod kun je kennis maken met jouw gewenste instrument.  Het kan ook zijn dat je al jaren speelt en vast loopt en nieuwe inspiratie zoekt om verder te komen op muzikaal gebied.

Of wie weet heb je nu meer tijd om je oude hobby weer op te pakken! Stof je gitaar of saxofoon lekker af en ga weer van start.

Je kunt het hele seizoen instromen voor de lessen van augustus t/m juni. Bij latere instroom berekenen we naar rato je lessen. 

Onze lespakketten

Wij hebben als lespakket 2 opties en dat zijn het jaarpakket of flexpakket.

Flexpakket

Dit is de meest flexibele optie om weer van start te gaan. Je schrijft je in voor onze lessen en kunt deze ten alle tijde opzeggen met in achtneming van 1 maand opzegtermijn.

Je verbind je dus niet direct voor de lange termijn, maar kan eventueel na 2 maanden al weer uitstromen.

Je blijft de lessen volgen zolang je wilt en hoeft je maar 1x aan te melden.

Jaarpakket

Wil je direct goed aan de slag gaan en weet je al zeker dat je een jaar les wilt hebben. Dan kun je de keuze maken voor het jaarpakket.

Binnen het jaarpakket zijn er ook diverse kortingen beschikbaar.

Huurinstrument

Beschik je zelf nog niet over een eigen instrument dan kun je tijdens de lessen gebruik maken van een huurinstrument tegen aantrekkelijke tarieven.

Tijdens de lessen kun je vanaf 17,50 per maand al een instrument huren. Voor drums, cello, klarinet, saxofoon en een digitale piano zijn de kosten voor het huren van een instrument 32,50 per maand. Het instrument krijg je ook mee naar huis om thuis te kunnen oefenen.

Tevens is het ook mogelijk om via ons een instrument te kopen, we adviseren je hier graag over en je krijgt als leerling van de muziekschool 10% korting op de producten in onze webshop!

 

Kids/Tieners Jaarprijs
Duoles 30 min. per week 687,-
Privéles 20 minuten per week 730,-
Privéles 30 minuten per week 987,-
Privéles 45 minuten per week 1480,-

 

Volwassenen (prijzen zijn incl.21% BTW) Jaarprijs
Privéles 30 minuten per week 1194,36
Privéles 45 minuten per week 1800,-
Privéles 45 min. om de week 971,-
Privéles 30 min. om de week 647,-
Duoles 45 min. om de week 684,-

Alle voordelen op een rij van het Jaarpakket

  • Direct zekerheid van je lesplaats voor een jaar 
  • Huren van Instrument kan vanaf slechts 17,50 p/m
  • Professionele docenten
  • Locaties bij jouw in de buurt
  • Geen inschrijfkosten!
  • Gezinskorting 3%
  • 4% korting op het jaarpakket bij betaling in 1 termijn per factuur of automatisch incasso
REVIEWS
bugel review
zang review
Review Cello

Toelichting Tarieven 

Per seizoen zijn er 37 lessen. 

We werken voor onze muzieklessen bij ons flexpakket met een opzegtermijn van 1 maand. U zit dus niet aan een heel seizoen vast na inschrijving.

Cursisten jonger dan 21 jaar zijn vrijgesteld van BTW, voor cursisten vanaf 21 jaar geldt 21% BTW.

Tarieven zijn per persoon/per maand bij automatisch incasso over 12 maandelijkse termijnen (tenzij anders aangegeven: *). In juli en augustus zijn er geen lessen binnen het reguliere tarief, wel is er dan de optie om 


Kiest u voor ons jaarpakket dan betaalt u voor het hele seizoen vooruit en ontvangt u een korting van 4% (opzeggen is dan niet mogelijk). Neemt u met meerdere gezinsleden een jaarpakket af dan ontvangt u nog eens 3% extra korting.


U betaalt dan het hele seizoen in 1 termijn vooruit en zo kun je in totaal 7% korting ontvangen bij het afnemen van een jaarpakket.

 

Instrument in de klas

Opzeggen van je lessen, of later instromen.

Het kan natuurlijk altijd zijn dat je na een tijd wilt stoppen met de muzieklessen.

Bij het flexpakket kun je dan uitstromen met in achtneming van 1 maand opzegtermijn.

Wij berekenen achteraf altijd het daadwerkelijk afgenomen aantal lessen aan je door. Dus het kan zijn dat je dan nog een eindafrekening krijgt achteraf op basis van nacalculatie, zodat je altijd betaald voor de daadwerkelijk afgenomen lessen.

Hier een rekenvoorbeeld:

Mieke stopt met de muzieklessen op 1 januari en heeft vanaf 28 augustus lessen gevolgd bij de muziekschool van 30 minuten les.

Ze heeft 4 lestermijnen betaald van 82,25 totaal van 329,-

Vanuit het rooster heeft ze 15 lessen gehad, de prijs per les is 26,66 dus de kostprijs voor haar periode is 399,90 euro.

Mieke krijgt dus nog 1 incasso betaling op 1 januari van 70,90 en dan is alles netjes afgehandeld en is ze uitgeschreven voor de lessen.

Gezinskorting

Als er meerdere cursisten uit een gezin les bij ons volgen, geven wij een korting van 3% op het totaalbedrag van de jaarpakketten. Deze korting passen we toe vanaf 2 cursisten uit een gezin en is alleen geldig bij afname van lessen voor een heel seizoen via het jaarpakket en wordt direct verrekend met de andere korting van het jaarpakket bij betaling in 1x. 

N.B. deze korting geldt dus alleen bij de jaarpakketten bij betaling in 1 termijn en niet bij het flexpakket.

Welke lesvorm past bij mij?

Wat wij veel als vraag krijgen is welke lesvorm past het beste bij mij?

Zoals je ziet kun je kiezen uit verschillende lesminuten per les. We geven je hier een indicatie van welke lesvorm het best past bij je leeftijd en niveau.

20 minuten les 

Deze lesvorm adviseren we alleen voor kinderen van 5 t/m 9 jaar oud. Vaak is de spanningsboog op deze leeftijd wat korter en zodoende kun je met 20 minuten les als beginner al mooie stappen maken.

Deze lesvorm adviseren we verder niet voor de viool- en zanglessen. Daar zouden ook de jongere kinderen gelijk kunnen starten met 30 minuten les.

30 minuten les

Deze lesvorm is in principe voor iedereen geschikt. Kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen kunnen met deze lesvorm direct goede stappen maken en zich verder ontwikkelen op muzikaal gebied.

45 minuten les

Als je al wat verder bent en op een leuk niveau speelt of je wilt gewoon meer tijd en aandacht in je lessen. Dan zijn de lessen van 45 minuten een goede optie. Overleg altijd even met je docent hierover ook, die kan je daarin ook advies geven.

60 minuten les

De volgende stap is dan 60 minuten les, hiervoor geldt hetzelfde verhaal en geldt dus voor mensen die echt meer aandacht tijd willen en al op een leuk niveau spelen. Ook wordt deze lesvorm vaak gebruikt als leerlingen een auditie moeten doen of de ambitie hebben op naar het conservatorium te gaan.