Tarieven

Tarieven & Lesvormen

Per seizoen zijn er 36 lessen. Op dinsdag en woensdag zijn er 37 lessen het maand bedrag voor deze lesdagen kan iets afwijken daardoor. We werken voor onze muzieklessen met een opzegtermijn van 1 maand. U zit dus niet aan een heel seizoen vast na inschrijving.

Cursisten jonger dan 21 jaar zijn vrijgesteld van BTW, voor cursisten vanaf 21 jaar geldt 21% BTW.

Tarieven zijn per persoon/per maand bij automatisch incasso over 10 maandelijkse termijnen (tenzij anders aangegeven: *). In juli en augustus zijn er geen lessen binnen het reguliere tarief en u betaald dan ook geen lesgeld. 

Tarieven zijn per persoon/per maand bij automatisch incasso over 10 maandelijkse termijnen (tenzij anders aangegeven: *). In juli en augustus zijn er geen lessen binnen het reguliere tarief en u betaald dan ook geen lesgeld. 

Huurinstrumenten

Als service voor onze leerlingen en andere geïnteresseerden hebben we ook de mogelijkheid om instrumenten te huren bij een introductiecursus of bij de reguliere lessen. Als nieuwe service hebben wij als muziekschool de huurkoop van instrumenten. Je kan zodoende al vanaf 10,- per maand een instrument met huurkoop aanschaffen. Binnen 1 jaar is het instrumenten dan jouw eigendom.

Klik hier om onze gehele huurkoop assortiment te bekijken.

Gezinskorting

Als er meerdere cursisten uit een gezin les bij ons volgen, geven wij een korting van 4% op het totaalbedrag van de jaarcursussen. Deze korting passen we toe vanaf 2 cursisten uit een gezin en is alleen geldig bij afname van lessen voor een heel seizoen. De korting wordt in april bij de laatste factuur verrekend. 

Alternatieve lesvormen zijn ook mogelijk in overleg met docent en administratie. Hierbij kunt u denken aan langere lessen van bijvoorbeeld een uur privéles of  korte cursussen van 5 lessen en/of cadeaupakketten. Neem hiervoor gerust contact op met ons wij denken graag met u mee.