Richard Klink

Richard ging op 9 jarige leeftijd op gitaarles, vrijwel meteen na het ontdekken van de Red Hot Chili Peppers. Die passie voor muziek is sindsdien alleen maar meer geworden. Al snel merkte hij hoe bevrijdend het is om bij het gitaarspelen te zingen, en al helemaal bij het schrijven van eigen songs. Na het aanschaffen van een goedkoop microfoontje dook hij in de kunst van het opnemen van die songs.
Hij deed in 2013 auditie voor de opleiding Mediamusic op het ArtEZ conservatorium in Enschede en werd aangenomen, alwaar hij zich direct op zijn plek voelde. Hierbij kwam hij in aanraking met film-muziek, sound design, videoclips, maar vooral ook met nieuwe kennis over songwriting en over het produceren van eigen gemaakte muziek.
Als songwriter heeft hij een eclectische smaak en mengt graag popmuziek met rock, folk, electronica, jazz, neo-klassieke muziek, triphop en meer. Als producer hielp hij mee met opnames en mixages van andere songwriters, vocalisten en
bands. In de band Art of Bridges en eigen project Arkae deed hij live-ervaring op en bracht uiteenlopende muziek uit, iets wat hij voorlopig nog graag blijft doen.