Contact

Muziekschool Amersfoort

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over een van onze producten of diensten dan horen wij graag van u. Wij streven ernaar om al u vragen en/of opmerkingen binnen 24 uur  te beantwoorden.

Adres

Snouckaertlaan 64-66, Amersfoort

Telefoon


Nieuwsgierig? Stuur ons een bericht!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Wilt u liever telefonisch contact? Wij zijn maandag t/m vrijdag tussen 10:00-16:00 telefonisch bereikbaar via 033-8009985. Op woensdag zijn we tussen 13:00-16:00 telefonisch beschikbaar. Ook kunt u via whats app contact opnemen via 06-81110442

Let op: Tijdens schoolvakanties hebben we aangepaste openingstijden en zijn we telefonisch ook minder goed bereikbaar.

Wij zijn hier dagelijks aanwezig voor service in onze shop. Als u producten wilt bestellen kan dat via onze webshop

Ja, je kan het hele seizoen inschrijven voor onze cursussen. Wij verwelkomen nieuwe leerlingen het hele jaar door.
Je kan bij ons ook eerst een instrument huren of voor de lange termijn. Je kunt dit aangeven bij de aanmeldingen voor je lessen en dan nemen we dit in behandeling. 
Bij akkoord kun je je instrument ophalen op onze locatie aan de Snouckaertlaan 64, hier krijg je van ons dan bericht van. Vaak hebben we voldoende instrumenten op voorraad. De huur van instrumenten werkt per kwartaal en wordt telkens met een kwartaal verlengt. Opzegging van de huur kan via ons opzegformulier op de website.
Jazeker, je kan je via dit formulier opgeven voor een proefles. Je krijgt dan een half uur privéles van een van onze docenten. De kosten voor een proefles zijn 15,-.
Nee, we werken ten allen tijde met een opzegtermijn van een maand. Dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je gelijk aan een heel jaar vast zit.
Als je zelf een les afzegt komt de les te vervallen. Wel kun je met je docent overleggen om een creatieve oplossing te verzinnen om de les in te halen. De docent is echter niet verplicht om de les in te halen, maar soms kan er wel eens een les verplaatst worden, als het rooster het toelaat.
Als je docent niet kan dan wordt de les in overleg met jou ingehaald of is er een vervanger, mocht dit niet lukken dan geven we restitutie van het lesgeld.
Nee in de vakanties betaal je niet door. Onze lestarieven zijn gebaseerd op 37 lessen en je betaalt de gemiddelde kosten van het lesseizoen over 12 betaaltermijnen. Je kunt ook kiezen voor betaling per kwartaal of voor ons jaarpakket. 

Het vakantie rooster kun je
hier vinden.