Elektrisch Gitaarles Amersfoort

Elektrisch Gitaarles Amersfoort

Lesvormen

We hebben een introductiecursus waarin de leerling kennismaakt met de gitaar. Een leengitaar met versterker kunt je tijdens deze periode voor 25,- erbij huren. Hierdoor hoef je dus niet gelijk zelf een instrument aan te schaffen. 

In 8 lessen wordt de eerste basis gelegd en kun je dus ervaren of gitaarles bij je past.  Het is ook altijd mogelijk om eerst een proefles te volgen, waardoor je vrijblijvend kan kennis maken met de docent en onze lesvisie.

Ook kun je je natuurlijk inschrijven voor onze reguliere lessen, we hebben daarin verschillende lesvormen waarin we altijd werken met een opzegtermijn van 1 maand. Als je de tarieven en lesvormen wilt bekijken, klik dan hier.

Je kan het hele seizoen instromen. En ook voor kortere trajecten helpen we je graag verder. Mocht je bijvoorbeeld toelating willen doen voor het conservatorium? Of ben je in voorbereiding voor een auditie, doordat onze docenten veel ervaring hebben kunnen zij je zeker verder helpen.

Lesdagen

Wij hebben op al onze locaties gitaarlessen, hierdoor zitten we vaak wel bij jou in de buurt. Hier vindt je een overzicht van onze lesdagen per locatie. Staat jouw gewenste lesdag er niet bij? Laat het ons weten.

Snouckaertlaan – Maandag t/m donderdag
Vathorst (Caraiben 6) – Maandag en dinsdag
Bunschoten – Maandag, dinsdag en donderdag

Vathorst Blokzijlpark – Maandag t/m vrijdag

Tarieven Introductiecursus

elektrisch gitaarles amersfoort
Gitaarles in amersfoort

Instrument Huren of Huurkoop

Beschik je zelf nog niet over een eigen instrument dan kun je gebruik maken van een huurinstrument tegen aantrekkelijke tarieven. Hierdoor hoef je niet gelijk zelf een instrument aan te schaffen.

Voor slechts 25,- kun je al een instrument erbij huren met een gitaarversterker. Het instrument krijg je ook mee naar huis om thuis te kunnen oefenen, zodat je gelijk goed aan de slag kan.

Wil je toch liever gelijk een eigen instrument kopen? Dat kan via de Webshop.

Als leerling van onze muziekschool krijg je na aanmelding ook 10% korting!

Ook bieden wij als service huurkoop van instrumenten aan. Binnen 1 jaar is het instrument dan jouw eigendom. Klik hier om onze gehele huurkoop assortiment te bekijken. 

Onze Voordelen

 • Geen inschrijfkosten
 • 1 maand opzegtermijn
 • Huurinstrumenten beschikbaar
 • 3%  Familiekorting
 • Professionele docenten
 • 2x per jaar organisatie van leerling presentaties
 • Band coaching projecten (voor jong en oud!)
 • Orkest Fabriek waarbinnen kids samenspelen
 • 10% ledenkorting op aankopen in onze Webshop
 • GRATIS toegang bij alle leerling presentaties
 • 1x per kwartaal GRATIS lesmateriaal updates
gitaarles amersfoort
gitaarles amersfoort

Docenten Elektrisch Gitaarles Muziekschool Amersfoort

We hebben ook een introductiecursus!

Binnen deze cursus kun je op een vrijblijvende manier kennis maken met de gitaar. In 8 lessen wordt de basis gelegd en kun je ontdekken of het echt wat voor je is. 

Heb je nog vragen?

Wij streven ernaar om al u vragen en/of opmerkingen binnen 24 uur  te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar maandag t/m vrijdag 10:00-17:00 uur.

Elektrisch Gitaarles Amersfoort
DSC01982