Elektrisch Gitaarles Amersfoort

Elektrisch Gitaarles Amersfoort

Lesvormen

We hebben bij de muziekschool diverse opties om in te stromen bij onze muzieklessen. Het is altijd mogelijk om eerst een proefles te volgen. Waardoor je vrijblijvend kan kennis maken met de docent en onze lesvisie. De proefles is eenmalig een half uur individueel les voor slechts 15,-. 

Na de proefles kun je kiezen voor ons flexpakket of het jaarpakket. Ons flexpakket is gewoon altijd opzegbaar met 1 maand opzegtermijn en zo ben je niet voor de lange termijn verbonden.

Bij het jaarpakket maak je de commitment om direct een heel seizoen aan de slag te gaan. Bij deze keuze geven we je ook 4% korting bij betaling in 1 termijn. Ook krijg je bij het jaarpakket familiekorting van 3% dit wordt ook gelijk verrekend bij de eerste factuur. 

Een leengitaar met versterker kunt je tijdens de lessen huren vanaf 25 per maand. Hierdoor hoef je dus niet gelijk zelf een instrument aan te schaffen en kun je het eerst even aankijken hoe het bevalt. Ook kun je bij ons een geschikte lesgitaar kopen via onze webshop.  

Als je de tarieven en lesvormen wilt bekijken, klik dan hier.

Je kunt het hele seizoen instromen. En ook voor kortere trajecten helpen we je graag verder. Mocht je bijvoorbeeld toelating willen doen voor het conservatorium? Of ben je in voorbereiding voor een auditie? Doordat onze docenten veel ervaring hebben kunnen zij je zeker verder helpen.

Check ook ons Youtube kanaal voor een aantal gratis Gitaarlessen.

Lesdagen

Wij hebben op al onze locaties gitaarlessen, hierdoor zitten we vaak wel bij jou in de buurt. Hier vindt je een overzicht van onze lesdagen per locatie. Staat jouw gewenste lesdag er niet bij? Laat het ons weten.

Snouckaertlaan – Maandag t/m donderdag
Vathorst (Caraiben 6) – Maandag en dinsdag
Bunschoten – Maandag, dinsdag en donderdag

Vathorst Blokzijlpark – Maandag t/m vrijdag

elektrisch gitaarles amersfoort
Gitaarles in amersfoort

Instrument Huren of Kopen bij je E. Gitaarles in Amersfoort 

Beschik je zelf nog niet over een eigen instrument dan kun je gebruik maken van een huurinstrument tegen aantrekkelijke tarieven. Voor slechts 25 per maand kun je al een instrument en versterker huren. Het instrument krijg je ook mee naar huis om thuis te kunnen oefenen.

Wil je toch liever gelijk een eigen instrument kopen? Als leerling van onze muziekschool krijg je na aanmelding ook 10% korting in de Webshop.

Wij adviseren je graag bij de aanschaf van een geschikte lesgitaar. Neem gerust contact op voor een afspraak op de Snouckaertlaan 64-66.

Onze Voordelen

 • Geen inschrijfkosten
 • 1 maand opzegtermijn (flexpakket)
 • Huurinstrumenten beschikbaar
 • 3%  Familiekorting (bij jaarpakket)
 • Professionele docenten
 • 2x per jaar organisatie van leerling presentaties
 • Band coaching projecten (voor jong en oud!)
 •  Ensemble projecten waarbinnen kids samenspelen
 • 10% ledenkorting op aankopen in onze Webshop
 • GRATIS toegang bij alle leerling presentaties
 • 1x per kwartaal GRATIS lesmateriaal updates
REVIEWS
Elektrische gitaar review
gitaarles amersfoort
gitaarles amersfoort

Heb je nog vragen?

Wij streven ernaar om al u vragen en/of opmerkingen binnen 24 uur  te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar maandag t/m vrijdag 10:00-17:00 uur.

Elektrisch Gitaarles Amersfoort
DSC01982