Pianoles Amersfoort

Pianoles Amersfoort

Lesvormen

We hebben een introductiecursuswaarin de leerling kennismaakt met de piano. Een leenkeyboard kunt je tijdens deze periode vanaf 17,- erbij huren. Hierdoor hoef je dus niet gelijk zelf een instrument aan te schaffen. 

In 8 lessen wordt de eerste basis gelegd en kun je dus ervaren of pianoles bij je past.  Het is ook altijd mogelijk om eerst een proefles te volgen. Waardoor je vrijblijvend kan kennis maken met de docent en onze lesvisie.

Ook kun je je natuurlijk inschrijven voor onze reguliere lessen, doordat we verschillende lesvormen hebben is er ruime keuze.  Als je de tarieven en lesvormen wilt bekijken, klik dan hier, omdat we service belangrijk vinden is er altijd een opzegtermijn van een maand.

Je kan het hele seizoen instromen. En ook voor kortere trajecten helpen we je graag verder. Mocht je bijvoorbeeld toelating willen doen voor het conservatorium? Of ben je in voorbereiding voor een auditie, doordat onze docenten veel ervaring hebben kunnen zij je zeker verder helpen.

Lesdagen

Wij hebben op al onze locaties pianolessen, hieronder vindt u een overzicht van onze lesdagen per locatie. Staat jouw gewenste lesdag er niet bij? Laat het ons weten.

Snouckaertlaan – maandag t/m vrijdag
Vathorst (Caraiben) – maandag t/m vrijdag
Nieuwland – Maandag, Dinsdag, Donderdag en Vrijdag
Bunschoten – Dinsdag en Donderdag

Tarieven Introductiecursus

Pianoles in Amersfoort
Pianoles Amersfoort

Instrument Huren of Huurkoop

Beschik je zelf nog niet over een eigen instrument dan kun je gebruik maken van een huurinstrument tegen aantrekkelijke tarieven. Voor slechts 17,50 kan je al een instrument huren, hierdoor hoef je nog geen eigen instrument aan te schaffen. Het instrument krijg je ook mee naar huis, zodat je thuis kan oefenen. Wil je toch liever gelijk een eigen instrument kopen? Als leerling van onze muziekschool krijg je na aanmelding ook 10% korting in de Webshop.

Ook bieden wij als service huurkoop van instrumenten aan. Binnen 1 jaar is het instrument dan jouw eigendom. Klik hier om onze gehele huurkoop assortiment te bekijken. 

Onze Voordelen

 • Geen inschrijfkosten
 • 1 maand opzegtermijn
 • Huurinstrumenten beschikbaar
 • 5%  Familiekorting
 • Professionele docenten
 • 2x per jaar organisatie van leerling presentaties
 • Band coaching projecten (voor jong en oud!)
 • Orkest Fabriek waarbinnen kids samenspelen
 • 10% ledenkorting op aankopen in onze Webshop
 • GRATIS toegang bij alle leerling presentaties
 • 1x per kwartaal GRATIS lesmateriaal updates
pianoles amersfoort
pianoles amersfoort

We hebben ook een introductiecursus!

Binnen deze cursus kun je op een vrijblijvende manier kennis maken met de piano. In 8 lessen wordt de basis gelegd en kun je ontdekken of het echt wat voor je is. 

Heb je nog vragen?

Wij streven ernaar om al u vragen en/of opmerkingen binnen 24 uur  te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar maandag t/m vrijdag 10:00-17:00 uur.