Aaron Dülger

Ik ben Aaron Dülger, geboren op 14-04-1994, te Langedijk. Muziek is heel erg belangrijk voor mij. Mijn visie is om de vreugde die muziek biedt te delen met de wereld. Een van de beste manieren om dit te doen is lesgeven. Er gaat wat mij betreft niks boven het gevoel van het delen van kennis en het zien ontpoppen van de muzikaliteit in de mens. Mijn avontuur begon bij het kijken van concerten van André Rieu, samen met mijn oma. Ik vond het zo mooi om te zien hoe muziek mensen van over de hele wereld bij elkaar brengt en mensen verblijdt, maar ook kan ontroeren. Vanzelfsprekend wilde ik heel graag viool leren spelen, maar door omstandigheden heb ik voor de piano gekozen, en daar heb ik absoluut geen spijt van!

Toen ik begon met het spelen van games, ben ik erg onder de indruk van de muziek geraakt. Zo vind ik de muziek uit vele games, waaronder Super Mario en The Legend Of Zelda, geweldig. Vanuit dat punt ben ik begonnen met het uitschrijven van game-muziek voor de piano. Al gauw werd ik verliefd op de piano en had bijna alles in mijn leven te maken met muziek. Tijdens mijn tijd op de middelbare school ben ik in contact gekomen met het produceren van muziek op de computer. Dit vond ik zo leuk dat ik na het behalen van mijn diploma ervoor heb gekozen om E-Music te studeren aan Conservatorium Haarlem. Hier heb ik veel verschillende vaardigheden kunnen leren en verbeteren, waaronder lesgeven, piano spelen, uitschrijven van muziek en het produceren en mixen van muziek.

Er is geen muziekstijl waarin ik niet geïnteresseerd ben en ik vind het dan ook fantastisch om meerdere stijlen toe te eigen op mijn piano/keyboard, maar ook op mijn computer. De mogelijkheden zijn eindeloos met de piano en dat vind ik erg fijn. Sinds 2016 ben ik toetsenist bij de Japanse popband Dress Up Town, waarbij ik naast het spelen van keys ook verantwoordelijk ben voor het schrijven van scripts voor video clips en het produceren van de achtergrondmuziek, die meeloopt tijdens concerten. In de afgelopen 7 jaar heb ik ervaring opgedaan met het optreden voor publiek.

Nu heb ik ervoor gekozen om een stap terug te nemen als toetsenist voor Dress Up Town en wil mij meer focussen op het geven van muziekles en het schrijven van eigen werk. Ik kijk er erg naar uit om samen te werken en mijn kennis met jullie te delen!