Saxofoonles Amersfoort

Saxofoonles Amersfoort

Informatie

Wilt u eerst een proefles volgen of tijdens een introductiecursus het blaasinstrument verkennen. Wij hebben diverse mogelijkheden om op een vrijblijvende manier kennis te maken met saxofoonles. Onze docent Lior Kuperberg sluit graag aan bij uw wensen en is een betrokken docent.

De saxofoon is ontwikkeld door Adolphe Sax (1814-1894). Deze Belgische Muziekinstrument bouwer, aan wie het instrument ook zijn naam te danken heeft, verwierf er in 1846 een patent op. Adolphe Sax wilde een instrument bouwen dat de souplesse van de strijkers had maar ook de dynamische mogelijkheden van de koperblazers. De eerste saxofoon die Sax bouwde was een bassaxofoon de rest van de familie volgde later.

Saxofoonles Amersfoort

Lesvormen

We hebben bij de muziekschool diverse opties om in te stromen bij onze muzieklessen. Het is altijd mogelijk om eerst een proefles te volgen. Waardoor je vrijblijvend kan kennis maken met de docent en onze lesvisie. De proefles is eenmalig een half uur individueel les voor slechts 15,-.

Na de proefles kun je kiezen voor ons flexpakket of het jaarpakket. Ons flexpakket is gewoon altijd opzegbaar met 1 maand opzegtermijn en zo ben je niet voor de lange termijn verbonden.

Bij het jaarpakket maak je de commitment om direct een heel seizoen aan de slag te gaan. Bij deze keuze geven we je ook 4% korting bij betaling in 1 termijn. Ook krijg je bij het jaarpakket familiekorting van 3% dit wordt ook gelijk verrekend bij de eerste factuur.

Een leensaxofoon kunt je tijdens de lessen huren vanaf 32,50 per maand. Hierdoor hoef je dus niet gelijk zelf een instrument aan te schaffen en kun je het eerst even aankijken hoe het bevalt. Ook kun je bij ons een geschikte lessaxofoon kopen via onze webshop.

Als je de tarieven en lesvormen wilt bekijken, klik dan hier.

Je kunt het hele seizoen instromen. En ook voor kortere trajecten helpen we je graag verder. Mocht je bijvoorbeeld toelating willen doen voor het conservatorium? Of ben je in voorbereiding voor een auditie? Doordat onze docenten veel ervaring hebben kunnen zij je zeker verder helpen.

Lesdagen

Snouckaertlaan – Donderdag, dinsdag en op afspraak

Vathorst – Vrijdag en op afspraak

Tarieven FlexPakket

Saxofoonles Amersfoort
Saxofoonles Amersfoort

Instrument Huren of Kopen bij je Saxofoonles in Amersfoort

Beschik je zelf nog niet over een eigen instrument dan kun je gebruik maken van een huurinstrument tegen aantrekkelijke tarieven. Voor slechts 32,50 per maand kun je al een instrument huren. Het instrument krijg je ook mee naar huis om thuis te kunnen oefenen.

Wil je toch liever gelijk een eigen instrument kopen? Als leerling van onze muziekschool krijg je na aanmelding ook 10% korting in de Webshop.

Wij adviseren je graag bij de aanschaf van een geschikte lessaxofoon. Neem gerust contact op voor een afspraak op de Snouckaertlaan 64-66.

Onze Voordelen

 • Geen inschrijfkosten
 • 1 maand opzegtermijn (flexpakket)
 • Huurinstrumenten beschikbaar
 • 3% Familiekorting (bij jaarpakket)
 • Professionele docenten
 • 2x per jaar organisatie van leerling presentaties
 • Band coaching projecten (voor jong en oud!)
 • Ensemble projecten waarbinnen kids samenspelen
 • 10% ledenkorting op aankopen in onze Webshop
 • GRATIS toegang bij alle leerling presentaties
 • 1x per kwartaal GRATIS lesmateriaal updates
saxofoonles amersfoort
saxofoon review google

Docenten Saxofoonles Muziekschool Amersfoort

Heb je nog vragen?

Wij streven ernaar om al u vragen en/of opmerkingen binnen 24 uur te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar maandag t/m vrijdag 10:00-17:00 uur.

Zoek je soms online muzieklessen check dan de website van Online Music Master