Saxofoonles Amersfoort

Saxofoonles Amersfoort

Informatie

Wilt u eerst een proefles volgen of tijdens een introductiecursus het blaasinstrument verkennen. Wij hebben diverse mogelijkheden om op een vrijblijvende manier kennis te maken met saxofoonles. Onze docent Lior Kuperberg sluit graag aan bij uw wensen en is een betrokken docent.

De saxofoon is ontwikkeld door Adolphe Sax (1814-1894). Deze Belgische Muziekinstrument bouwer, aan wie het instrument ook zijn naam te danken heeft, verwierf er in 1846 een patent op. Adolphe Sax wilde een instrument bouwen dat de souplesse van de strijkers had maar ook de dynamische mogelijkheden van de koperblazers. De eerste saxofoon die Sax bouwde was een bassaxofoon de rest van de familie volgde later.

Saxofoonles Amersfoort

Lesvormen

We hebben een introductiecursus waarin de leerling kennismaakt met de saxofoon. Een leensaxofoon kunt je tijdens deze periode vanaf 32,50 erbij huren. Hierdoor hoef je dus niet gelijk zelf een instrument aan te schaffen. 

In 8 lessen wordt de eerste basis gelegd en kun je dus ervaren of saxofoonles bij je past.  Het is ook altijd mogelijk om eerst een proefles te volgen. Waardoor je vrijblijvend kan kennis maken met de docent en onze lesvisie.

Ook kun je je natuurlijk inschrijven voor onze reguliere lessen, we hebben daarin verschillende lesvormen waarin we altijd werken met een opzegtermijn van 1 maand. Als je de tarieven en lesvormen wilt bekijken, klik dan hier.

Je kan het hele seizoen instromen. En ook voor kortere trajecten helpen we je graag verder. Mocht je bijvoorbeeld toelating willen doen voor het conservatorium? Of ben je in voorbereiding voor een auditie? Doordat onze docenten veel ervaring hebben kunnen zij je zeker verder helpen.

Lesdagen

Snouckaertlaan – Donderdag, dinsdag en op afspraak

Vathorst – Vrijdag en op afspraak

Tarieven Introductiecursus

Saxofoonles Amersfoort
Saxofoonles Amersfoort

Instrument Huren of Huurkoop

Beschik je zelf nog niet over een eigen instrument dan kun je gebruik maken van een huurinstrument tegen aantrekkelijke tarieven. Voor slechts 32,50 kun je al een instrument huren. Het instrument krijg je ook mee naar huis om thuis te kunnen oefenen. Wil je toch liever gelijk een eigen instrument kopen? Als leerling van onze muziekschool krijg je na aanmelding ook 10% korting in de Webshop.

Ook bieden wij als service huurkoop van instrumenten aan. Binnen 1 jaar is het instrument dan jouw eigendom. Klik hier om onze gehele huurkoop assortiment te bekijken. 

Onze Voordelen

 • Geen inschrijfkosten
 • 1 maand opzegtermijn
 • Huurinstrumenten beschikbaar
 • 3%  Familiekorting
 • Professionele docenten
 • 2x per jaar organisatie van leerling presentaties
 • Band coaching projecten (voor jong en oud!)
 • Orkest Fabriek waarbinnen kids samenspelen
 • 10% ledenkorting op aankopen in onze Webshop
 • GRATIS toegang bij alle leerling presentaties
 • 1x per kwartaal GRATIS lesmateriaal updates
saxofoonles amersfoort
saxofoon review google

Docenten Saxofoonles Muziekschool Amersfoort

We hebben ook een introductiecursus!

Binnen deze cursus kun je op een vrijblijvende manier kennis maken met de sax. In 8 lessen wordt de basis gelegd en kun je ontdekken of het echt wat voor je is. 

Heb je nog vragen?

Wij streven ernaar om al u vragen en/of opmerkingen binnen 24 uur  te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar maandag t/m vrijdag 10:00-17:00 uur.

Zoek je soms online muzieklessen check dan de website van Online Music Master