Harples Amersfoort

Harples in Amersfoort

Informatie

Als je al wat groter bent, vanaf ongeveer zeven jaar, begin je op een Keltische harp. Ook als je volwassen bent kun je nog prima beginnen met harp spelen of het misschien weer oppakken. Het kan een langgekoesterde wens zijn die eindelijk in vervulling gaat.

Een harp bespeel je met acht vingertoppen en daarmee kun je heel veel verschillende klanken maken. Wat veel mensen niet weten is dat je best wat kracht in je vingers nodig hebt om mooi harp te kunnen spelen. Die kracht bouw je rustig op zodat je de harp steeds mooier kan laten klinken, van engelachtig zacht tot knallend en spetterend luid.

Je kunt op een harp alleen spelen, maar je kunt ook samenspelen met andere instrumenten of in een orkest. Ook kun je jezelf heel goed begeleiden als je van zingen houdt. Als je wilt beginnen met harpspelen en les nemen heb je thuis ook een eigen harp nodig.

Je kunt op verschillende plekken in Nederland harpen huren of kopen. Het meest in de buurt van Amersfoort zijn: De Zingende Snaar in Leerdam en De Veer van Hattem in Veenendaal.

Lesvormen

We hebben een introductiecursus waarin de leerling kennismaakt met de harp. Een leenharp kunt je tijdens deze periode vanaf 32,- erbij huren. Hierdoor hoef je dus niet gelijk zelf een instrument aan te schaffen. 

In 8 lessen wordt de eerste basis gelegd en kun je dus ervaren of harples bij je past.  Het is ook altijd mogelijk om eerst een proefles te volgen. Waardoor je vrijblijvend kan kennis maken met de docent en onze lesvisie.

Ook kun je je natuurlijk inschrijven voor onze reguliere lessen, we hebben daarin verschillende lesvormen waarin we altijd werken met een opzegtermijn van 1 maand. Als je de tarieven en lesvormen wilt bekijken, klik dan hier.

Je kan het hele seizoen instromen. En ook voor kortere trajecten helpen we je graag verder. Mocht je bijvoorbeeld toelating willen doen voor het conservatorium? Of ben je in voorbereiding voor een auditie? Doordat onze docenten veel ervaring hebben kunnen zij je zeker verder helpen.

Lesdagen

Snouckaertlaan – woensdag, donderdag en vrijdag

Tarieven Introductiecursus

Harples Amersfoort

Instrument Huren of Huurkoop

Beschik je zelf nog niet over een eigen instrument dan kun je gebruik maken van een huurinstrument tegen aantrekkelijke tarieven. Voor slechts 32,50 kun je al een instrument huren. Het instrument krijg je ook mee naar huis om thuis te kunnen oefenen. Wil je toch liever gelijk een eigen instrument kopen? Als leerling van onze muziekschool krijg je na aanmelding ook 10% korting in de Webshop.

Ook bieden wij als service huurkoop van instrumenten aan. Binnen 1 jaar is het instrument dan jouw eigendom. Klik hier om onze gehele huurkoop assortiment te bekijken. 

Onze Voordelen

 • Geen inschrijfkosten
 • 1 maand opzegtermijn
 • Huurinstrumenten beschikbaar
 • 3%  Familiekorting
 • Professionele docenten
 • 2x per jaar organisatie van leerling presentaties
 • Band coaching projecten (voor jong en oud!)
 • Orkest Fabriek waarbinnen kids samenspelen
 • 10% ledenkorting op aankopen in onze Webshop
 • GRATIS toegang bij alle leerling presentaties
 • 1x per kwartaal GRATIS lesmateriaal updates

Docenten Harples Muziekschool Amersfoort

We hebben ook een introductiecursus!

Binnen deze cursus kun je op een vrijblijvende manier kennis maken met de harp. In 8 lessen wordt de basis gelegd en kun je ontdekken of het echt wat voor je is. 

Heb je nog vragen?

Wij streven ernaar om al u vragen en/of opmerkingen binnen 24 uur  te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar maandag t/m vrijdag 10:00-17:00 uur.