Harples Amersfoort

Harples in Amersfoort

Informatie

Als je al wat groter bent, vanaf ongeveer zeven jaar, begin je op een Keltische harp. Ook als je volwassen bent kun je nog prima beginnen met harp spelen of het misschien weer oppakken. Het kan een langgekoesterde wens zijn die eindelijk in vervulling gaat.

Een harp bespeel je met acht vingertoppen en daarmee kun je heel veel verschillende klanken maken. Wat veel mensen niet weten is dat je best wat kracht in je vingers nodig hebt om mooi harp te kunnen spelen. Die kracht bouw je rustig op zodat je de harp steeds mooier kan laten klinken, van engelachtig zacht tot knallend en spetterend luid.

Je kunt op een harp alleen spelen, maar je kunt ook samenspelen met andere instrumenten of in een orkest. Ook kun je jezelf heel goed begeleiden als je van zingen houdt. Als je wilt beginnen met harpspelen en les nemen heb je thuis ook een eigen harp nodig.

Je kunt op verschillende plekken in Nederland harpen huren of kopen. Het meest in de buurt van Amersfoort zijn: De Zingende Snaar in Leerdam en De Veer van Hattem in Veenendaal.

Lesvormen

We hebben bij de muziekschool diverse opties om in te stromen bij onze muzieklessen. Het is altijd mogelijk om eerst een proefles te volgen. Waardoor je vrijblijvend kan kennis maken met de docent en onze lesvisie. De proefles is eenmalig een half uur individueel les voor slechts 15,-. 

Na de proefles kun je kiezen voor ons flexpakket of het jaarpakket. Ons flexpakket is gewoon altijd opzegbaar met 1 maand opzegtermijn en zo ben je niet voor de lange termijn verbonden.

Bij het jaarpakket maak je de commitment om direct een heel seizoen aan de slag te gaan. Bij deze keuze geven we je ook 4% korting bij betaling in 1 termijn. Ook krijg je bij het jaarpakket familiekorting van 3% dit wordt ook gelijk verrekend bij de eerste factuur. 

Een leenharp kunt je tijdens de lessen huren vanaf 32,50 per maand. Hierdoor hoef je dus niet gelijk zelf een instrument aan te schaffen en kun je het eerst even aankijken hoe het bevalt. Ook kun je bij ons een geschikte lesharp kopen via onze webshop.  

Als je de tarieven en lesvormen wilt bekijken, klik dan hier.

Je kunt het hele seizoen instromen. En ook voor kortere trajecten helpen we je graag verder. Mocht je bijvoorbeeld toelating willen doen voor het conservatorium? Of ben je in voorbereiding voor een auditie? Doordat onze docenten veel ervaring hebben kunnen zij je zeker verder helpen.

Lesdagen

Snouckaertlaan – woensdag, donderdag en vrijdag

Harples Amersfoort

Instrument Huren of Kopen bij je Harples in Amersfoort 

Beschik je zelf nog niet over een eigen instrument dan kun je gebruik maken van een huurinstrument tegen aantrekkelijke tarieven. Voor slechts 32,50 per maand kun je al een instrument huren. Het instrument krijg je ook mee naar huis om thuis te kunnen oefenen.

Wil je toch liever gelijk een eigen instrument kopen? Als leerling van onze muziekschool krijg je na aanmelding ook 10% korting in de Webshop.

Wij adviseren je graag bij de aanschaf van een geschikte lesharp. Neem gerust contact op voor een afspraak op de Snouckaertlaan 64-66.

Onze Voordelen

 • Geen inschrijfkosten
 • 1 maand opzegtermijn (flexpakket)
 • Huurinstrumenten beschikbaar
 • 3%  Familiekorting (bij jaarpakket)
 • Professionele docenten
 • 2x per jaar organisatie van leerling presentaties
 • Band coaching projecten (voor jong en oud!)
 •  Ensemble projecten waarbinnen kids samenspelen
 • 10% ledenkorting op aankopen in onze Webshop
 • GRATIS toegang bij alle leerling presentaties
 • 1x per kwartaal GRATIS lesmateriaal updates
REVIEWS
harp review

Docenten Harples Muziekschool Amersfoort

Heb je nog vragen?

Wij streven ernaar om al u vragen en/of opmerkingen binnen 24 uur  te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar maandag t/m vrijdag 10:00-17:00 uur.