Drumles Amersfoort

Drumles Amersfoort

Lesvormen

We hebben een introductiecursuswaarin de leerling kennismaakt met de drums. Een leendrumstel kunt je tijdens deze periode vanaf 32,- erbij huren. Hierdoor hoef je dus niet gelijk zelf een instrument aan te schaffen. 

In 8 lessen wordt de eerste basis gelegd en kun je dus ervaren of drumles bij je past.  Het is ook altijd mogelijk om eerst een proefles te volgen. Waardoor je vrijblijvend kan kennis maken met de docent en onze lesvisie.

Ook kun je je natuurlijk inschrijven voor onze reguliere lessen, we hebben daarin verschillende lesvormen waarin we altijd werken met een opzegtermijn van 1 maand. Als je de tarieven en lesvormen wilt bekijken, klik dan hier.

Je kan het hele seizoen instromen. En ook voor kortere trajecten helpen we je graag verder. Mocht je bijvoorbeeld toelating willen doen voor het conservatorium? Of ben je in voorbereiding voor een auditie? Doordat onze docenten veel ervaring hebben kunnen zij je zeker verder helpen.

Lesdagen

Wij hebben diverse locaties waardoor we verschillende opties beschikbaar hebben voor de drumlessen. Hieronder een overzicht van de les mogelijkheden.

Snouckaertlaan – maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag
Vathorst – maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag.

Andere lesdagen en lesvormen zijn ook mogelijk in overleg met docent en/of administratie. Dus neem gerust contact op via ons contactformulier

Tarieven Introductiecursus

Drumles Amersfoort
Drumles in Amersfoort

Instrument Huren of Huurkoop

Beschik je zelf nog niet over een eigen instrument dan kun je gebruik maken van een huurinstrument tegen aantrekkelijke tarieven. Voor slechts 32,50 kan je al een instrument huren. Het instrument krijg je ook mee naar huis om thuis te kunnen oefenen. Wil je toch liever gelijk een eigen instrument kopen? Als leerling van onze muziekschool krijg je na aanmelding ook 10% korting in de Webshop.

Ook bieden wij als service huurkoop van instrumenten aan. Binnen 1 jaar is het instrument dan jouw eigendom. Klik hier om onze gehele huurkoop assortiment te bekijken. 

Voordelen Drumles Amersfoort

 • Geen inschrijfkosten
 • 1 maand opzegtermijn
 • Huurinstrumenten beschikbaar
 • 5%  Familiekorting
 • Professionele docenten
 • 2x per jaar organisatie van leerling presentaties
 • Band coaching projecten (voor jong en oud!)
 • Orkest Fabriek waarbinnen kids samenspelen
 • 10% ledenkorting op aankopen in onze Webshop
 • GRATIS toegang bij alle leerling presentaties
 • 1x per kwartaal GRATIS lesmateriaal updates
drumles amersfoort

Docenten Drumles Muziekschool Amersfoort

We hebben ook een introductiecursus!

Binnen deze cursus kun je op een vrijblijvende manier kennis maken met de drums. In 8 lessen wordt de basis gelegd en kun je ontdekken of het echt wat voor je is. 

Heb je nog vragen?

Wij streven ernaar om al u vragen en/of opmerkingen binnen 24 uur  te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar maandag t/m vrijdag 10:00-17:00 uur.