Over Ons

Muziekschool Amersfoort

Bij Muziekschool Amersfoort verzorgen we muzieklessen voor iedereen die zich wil laten inspireren. We doen dit op een persoonlijke en betrokken manier.  Creativiteit binnen onze lessen vinden we belangrijk. Onze muziekdocenten zijn allen geschoold aan het conservatorium en verzorgen de lessen aan jong en oud.

Onze leerlingen leren de benodigde technische basis van de instrumenten. Daarnaast is er ook veel aandacht voor de muzikale interesse van de leerling. Samenspel vinden we heel belangrijk. Daarom organiseren we jaarlijks meerdere muziekuitvoeringen en samenspeel projecten, zodat de leerlingen zich op een gezonde manier kunnen ontwikkelen.

Muziekschool Amersfoort is in 2006 van start gegaan als de Gitaarkelder, maar door de snelle groei van het leerlingen aantal en de uitbreiding van het aanbod. Zijn we in 2012 verder gegaan als Muziekschool Amersfoort, op onze verschillende locaties verzorgen we jaarlijks muzieklessen aan zo’n 1500 leerlingen.

Visie

Onze lessen zijn geslaagd als leerlingen vrolijk naar de les toe komen en na de les ook weer glimlachend huiswaarts gaan. Plezier in het musiceren is de basis, van hieruit ontwikkeld iedereen zich op de meest natuurlijke manier. Muziekschool Amersfoort is een onafhankelijke muziekschool die geen gemeentelijke subsidies ontvangt.

Missie

Muziekschool Amersfoort biedt, iedereen de mogelijkheid om in een ongedwongen sfeer én met plezier muziek te maken. Leerlingen van alle leeftijden en niveaus zijn welkom om hun talenten te ontdekken en te ontplooien. Wij zien graag dat onze docenten en leerlingen elkaar inspireren. Deze wisselwerking is de basis van onze Muziekschool.

Organisatie Team

Lonneke Ruijters

Zuzana Brusik

Liloe Barend

Manon Kolman

Loes Hill

William van de Groep

Op deze foto zie je van links naar rechts, William, LOEs, Zuzanna, Frederik, Lonneke, Manon en Lilie

Geschiedenis

2015
2010
2006