Bryan Hokkeling

Bryan Hokkeling

Wil jij ook op een speelse en enthousiaste manier kennis maken met het drummen? Lees dan even verder. In mijn drumlessen staat jouw wens/behoefte voorop! Wil je jouw favoriete liedje eindelijk eens leren drummen of werken aan je techniek? Geen probleem! Samen kijken we wat er nodig is en maken we een stappenplan om dit resultaat te behalen.

Uiteraard komen de standaard facette aan bod binnen de muzieklessen: stoktechniek, de functie van het instrument, samenspel, creativiteit, stemmen, songwriting, ritmiek, klankbeleving, beat making, ademhaling en improvisatie. Naast het geven van lessen krijg ik een enorme kick van optreden en samenspel. In het weekend sta ik met mijn vrienden van de “Tante Joke Karaoke Band” op menig podium te spelen (o.a. Pinkpop, TivoliVredenburg). In 2022 ben ik een nieuw muzikaal avontuur gestart. Met mijn alter-ego ‘The 0X’
produceer ik mijn eigen indie-pop. Ik geef graag mijn kennis (Conservatorium van Amsterdam & Master of Music HKU) en praktijkervaring (o.a. The Medics & Tante Joke Karaoke Band) mee aan nieuw talent!
Dus heb jij zin om je energie kwijt te raken achter het drumstel? Neem dan even contact op met de muziekschool.

Wie weet drum je binnenkort al mee met je favoriete song!
www.the0xmusic.com

Je kan ook altijd eerst een proefles doen.