Anna Gosha Hoff

Al ver voordat Anna Gosha (1995) naar Amersfoort kwam om zangles te geven bleek haar grote muzikale talent. In haar ouderlijk huis was een geluiddichte studio waar het hele gezin op ieder moment van de dag muziek kon maken, en waar haar vader ook muziekles gaf. Vanaf haar zevende levensjaar speelde Gosha in musicals vanuit een theaterschool in Harlingen: Pimpel. Hier leerde zij dansen, zingen en acteren.

Op haar 13e begon Gosha met zangles bij een privé docente naar aanleiding van een mini succes in het tv-programma: Popstars. Daarna wist zij het zeker: “Ik word zangeres!”. Om dit doel te realiseren heeft Gosha Artiest Muziek gestudeerd aan het Friesland College in Leeuwarden, en daarna Jazz & Pop aan het conservatorium in Zwolle.

Op dit moment is zij druk als uitvoerend sessie zangeres en treedt zij op in veel verschillende formaties, o.a. in Amersfoort. Zo heeft zij haar eigen Jazz trio waarmee zij heerlijke standards en jazzy pop nummers ten gehore brengt, een te gekke pop cover band voor de wat grotere feesten, en treedt zij vaak op met haar backing vocal trio als ondersteuning voor grote artiesten zoals Jennie Lena, Boris, Patricia Van Haasdrecht en vele anderen.

Wil jij ook zangles in Amersfoort van deze supertoffe zangdocente? Lijkt het je leuk om te werken aan je performance, timing of juist je techniek? Wil je iets meer van solfège (gehoortraining) leren en meerstemmig leren zingen? Of deel jij gewoon net als Gosha de passie voor zingen en wil je groeien? 

Je kan ook altijd eerst een proefles doen of een introductiecursus.