Dag 4 – Gitaar Challenge

We hebben in de vorige video al de verschillende patronen doorgenomen en in deze video leg ik je de hele structuur uit van het nummer en zal ik je uitleggen hoe je een capo kan toepassen en zo mee kan spelen met het originele nummer.

Je kan hier het hele schema downloaden van het nummer. De tekst zit er ook bij dus als je mee wilt zingen kan dat ook :-).

Onthou wel de tips die ik je in de 1e mail gaf he! En de belangrijkste is denk ik Geduld :-). Ik kan je verklappen dat wat we in deze video serie behandelen ik normaal gesproken bij een 1 op 1 les in 2 lessen behandel en dat een gemiddelde leerling deze stof na 3 weken lekker kan door spelen.

Dus laat je niet ontmoedigen als het niet zo snel gaat als je wilt, dit gaat bij iedereen zo!

Ik was zelf een hele trage leerling toen ik net begon, bij mij duurde dit een weekje of 4 tot 5 voordat ik dit een beetje lekker kon doorspelen.