Workshops

Workshops

Wij hebben een divers aanbod aan leuke workshops voor klassen. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden voor een verfrissende en energieke workshop om jouw klas weer fris en fruitig aan het leren te krijgen.

Cajon & Percussie maak kennis met de cajon, deze percussie kist die de laatste tijd heel populair is. Je kan er zelfs een drumstel mee imiteren! Verder komen er diverse andere percussie instrumenten aanbod.

Gitaarshow

In deze workshops krijgen de kinderen een introductie op het gitaarspelen en gaan ze samen een ontdekken wat voor soort gitaren er allemaal zijn en gaan we uiteraard ook gitaarspelen!

Muziekclub Kidz

In deze workshop maken kinderen kennis met verschillende instrumenten.

Er komen diverse instrumenten aanbod zoals ukelele, viool, gitaar, keyboard, zingen, percussie en nog veel meer en je mag ze natuurlijk ook uit proberen.

All Together 

Spoedcursus zang geschikt voor groep 5 t/m 8. In deze workshop wordt er als groep samengewerkt om 1 lied in te studeren. Wij hebben uiteraard een leuk repertoire voor iedere groep. Maar dit kan ook een thematisch lied zijn of in overleg kan er een lied worden gekozen, als dat de wens is van de leerkracht of school. 

Zingend door de tijd

In deze 4 lessen reeks reizen we met de kinderen al zingend door de geschiedenis. We zingen in en luisteren naar diverse stijlen die door de eeuwen heen zijn ontwikkeld. Van Bach tot Martin Garrix. 

Binnen deze lessen serie leren krijgen kinderen al participerend ook een stukje muziekgeschiedenis mee. Van Gregoriaans, Bach, Elvis tot David Guetta

Tarieven per workshop 97,- (excl. instrumenten en materialen)
Tarief 4 lessen serie 297,- (excl. eventuele instrument huur en transport)

Kosten voor workshops of lessen kunnen eventueel ook gefinancierd worden vanuit de prestatiebox van de overheid. Voor het PO is dit €12,15 per kind.