Muziek in de School

Programma

We starten met een workshop in de gymzaal, aula of een zaal voor bijeenkomsten in de school.

Per workshop geven 3 docenten een korte presentatie over hun instrumenten, tevens is erbij de start een klein miniconcert die de docenten verzorgen en ter afsluiting is er een kleine muziek quiz.

De workshop is 45 minuten en kan voor 40/50 kinderen worden gegeven. 

Een voorbeeld van de invulling van een workshop ochtend bij de Calvijnschool in Bunschoten was als volgt.

9:15-10:00 Groep 3 & 4

10:15-11:00 Groep 5 & 6

11:15-12:00 Groep 7 & 8

Muziek in de Klas

Optioneel is dat na de workshop de kinderen de mogelijkheid krijgen om zich in te schrijven voor een serie van 4 lessen op een instrument wat hun aandacht heeft getrokken. 

Dit is niet voor iedereen verplicht, alleen de kinderen die het mooi lijkt om een instrument verder te ontdekken schrijven zich in. 

Deze lessen zijn dan na schooltijd in de school. Voor de school zijn er geen bijkomende kosten, de school dient alleen een leslokaal beschikbaar te stellen na schooltijd. 

Aan de ouders/verzorgers vragen we een bijdrage van 7,50 per les. (Bij deelname aan de 4 introductielessen). Een huurinstrument is ook mogelijk om voor 15,- te huren tijdens de lesperiode. 

Tarief 

Workshop (per 2 groepen) 297,- 

Kosten voor workshops of lessen kunnen eventueel ook gefinancierd worden vanuit de prestatiebox van de overheid. Voor het PO is dit €12,15 per kind. Als voorbeeld bij een klas van 25 kinderen is dit dan bijvoorbeeld iets meer dan €300,- per jaar. Daarvan kan de school dus leuke Culturele activiteiten mee organiseren voor in de klas. Wij denken graag met u mee!

Muziek in de school