Zangles Amersfoort

Zangles Amersfoort

Informatie

Tijdens de zanglessen op onze muziekschool leer je hoe je jouw stem op een optimale manier kunt gebruiken. Daarnaast leer je jouw favoriete liedjes in de les zingen!

Bij de eerste les is het altijd al goed om een nummer voor te bereiden die je graag zou willen gaan zingen. Dan kun je gelijk aan de slag en maak je gelijk vorderingen na de eerste les!

Je kan het hele seizoen instromen bij ons. En ook voor kortere trajecten helpen we je graag verder. Mocht je bijvoorbeeld toelating willen doen voor het conservatorium? Of ben je in voorbereiding voor een auditie? Onze zangcoaches helpen je graag verder!

Lesvormen

We hebben bij de muziekschool diverse opties om in te stromen bij onze muzieklessen. Het is altijd mogelijk om eerst een proefles te volgen. Waardoor je vrijblijvend kan kennis maken met de docent en onze lesvisie. De proefles is eenmalig een half uur individueel les voor slechts 15,-. 

Na de proefles kun je kiezen voor ons flexpakket of het jaarpakket. Ons flexpakket is gewoon altijd opzegbaar met 1 maand opzegtermijn en zo ben je niet voor de lange termijn verbonden.

Bij het jaarpakket maak je de commitment om direct een heel seizoen aan de slag te gaan. Bij deze keuze geven we je ook 4% korting bij betaling in 1 termijn. Ook krijg je bij het jaarpakket familiekorting van 3% dit wordt ook gelijk verrekend bij de eerste factuur. 

Als je de tarieven en lesvormen wilt bekijken, klik dan hier.

Je kunt het hele seizoen instromen. En ook voor kortere trajecten helpen we je graag verder. Mocht je bijvoorbeeld toelating willen doen voor het conservatorium? Of ben je in voorbereiding voor een auditie? Doordat onze docenten veel ervaring hebben kunnen zij je zeker verder helpen.

2x per jaar organiseren we presentaties voor leerlingen en hebben we ons bandproject,  zodat zangleerlingen ervaring op kunnen doen met het spelen in een band. Met als afsluiting een spetterend livé optreden bij Café Miles of Café de Noot in Amersfoort. Check ons op Youtube voor impressies van eerdere presentaties.

Zangles Amersfoort
Zangles Amersfoort

Zangles in Amersfoort voor alle leeftijden

Het mooiste instrument, dat bent u zelf. Met zang is het mogelijk om de omgeving op te vrolijken of omstanders tot tranen toe te ontroeren. Of het nu opera is of een lekker pop deuntje; met zingen brengt u emoties over. Daarbij is het mogelijk om uzelf te begeleiden, met een band te zingen of helemaal acapella de sterren van de hemel te zingen. Met zangles in Amersfoort,  Vathorst of omgeving leert u een vaardigheid en vorm van expressie die enorm waardevol kan zijn in het leven. Op deze pagina leggen uit wat de voordelen zijn van leren zingen, wat zeker niet beperkt is tot een top-10 hitnotering.

Onze Voordelen

  • Geen inschrijfkosten
  • 1 maand opzegtermijn (flexpakket)
  • Huurinstrumenten beschikbaar
  • 3%  Familiekorting (bij jaarpakket)
  • Professionele docenten
  • 2x per jaar organisatie van leerling presentaties
  • Band coaching projecten (voor jong en oud!)
  •  Ensemble projecten waarbinnen kids samenspelen

 

REVIEWS
zang review
zang review 2

Wat is een mooie stem?

Er zijn veel talentenjachten waarbij professionele artiesten oordelen over het zangtalent van kandidaten. Voor veel studenten die starten met zangles in Amersfoort, met pop als voornaamste genre, spelen deze programma’s zeker een rol als inspiratiebron. Toch moeten deze programma’s met een korreltje zout worden genomen. Zou Joe Cocker met zijn unieke stemgeluid door de voorrondes van The Voice zijn gekomen? Colbie Caillat, die met Jason Mraz een enorme hit had, werd zelfs tweemaal afgewezen in het programma Idol. Later kreeg ze wel een rol al zangcoach in hetzelfde programma toen ze een grote ster was.

Iedere stem is uniek, met zangles in Amersfoort zult u ontdekken waar de kracht schuilt in uw stem of die van uw kind.

Heb je nog vragen?

Wij streven ernaar om al u vragen en/of opmerkingen binnen 24 uur  te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar maandag t/m vrijdag 10:00-17:00 uur.

Niet alleen om te leren zingen

Frans Bauer zong al voor hij kon praten. Dat is niet overdreven, hij had namelijk een stotter probleem zodat hij vaak niet uit zijn woorden kon komen. Bij zingen is dit niet het geval, daarom is zangles bij stotteraars een enorm effectieve methode gebleken om beter om te gaan met spraak en expressie.

Het vermogen om te zingen en het lef om als persoon met zang emoties tot uiting te brengen is ook zeer bevorderlijk voor het zelfvertrouwen en de emotionele ontwikkeling. Zingen is namelijk een vorm van expressie, een verhaal vertellen met woorden, melodie en toonhoogte. Daarmee is zangles in Amersfoort, Vathorst of omgeving zeker niet alleen bedoeld om door te breken als popster.

Het voordeel van prive zangles in Amersfoort

Is het mogelijk om thuis te leren zingen met filmpjes op YouTube of met het meezingen van nummers via TikTok? Het zou niet eerlijk zijn om deze vraag met “nee” te beantwoorden, er zijn wel degelijk zangers en zangeressen die hun talent met zingen onder de douche hebben ontwikkeld. Maar vergelijk het met de Kilimanjaro beklimmen op blote voeten. Het is wellicht mogelijk maar met stevige schoenen en een goede uitrusting zal het traject toch een stuk beter verlopen. Met prive zangles in Amersfoort leert u sneller en met meer vertrouwen de juiste zangtechnieken.

Voorkom valse noten

Naast mooi zingen is er ook nog verantwoord zingen. Bij zangles in het bijzijn van een docent leert u niet alleen hoge noten te halen, maar vooral ook om uw stem te gebruiken. De verhalen van poliepen en andere aandoeningen zijn bekend, veel problemen ontstaan door de stembanden op onjuiste wijze te gebruiken. Spaar uw stem en geniet meer van zingen met de juiste zangdocent.

Zoek je soms online muzieklessen check dan de website van Online Music Master