Zangles Amersfoort

Zangles Amersfoort

Informatie

Tijdens de zanglessen op onze muziekschool leer je hoe je jouw stem op een optimale manier kunt gebruiken. Daarnaast maak je kennis met verschillende muziekgenres: pop, musical, klassiek, kleinkunst, chanson.

Uiteraard besteden we veel aandacht aan de nummers die je zelf graag wilt zingen en daar gaan we in de les ook gelijk mee aan de slag, zodat je snel de nummers leert zingen die je leuk vindt. Ook helpen we je graag verder bij een korter traject als je je voorbereid op een auditie of toelating voor het conservatorium.

2x per jaar organiseren we ons band project,  zodat zangleerlingen ervaring op kunnen doen met het spelen in een band. Met als afsluiting een spetterend livé optreden bij Café Miles of Café de Noot in Amersfoort. Check ons op Youtube voor impressies van eerdere presentaties.

Lesvormen

We hebben een introductiecursus waarin de leerling kennismaakt met zijn/haar stemgeluid. 

In 8 lessen wordt de eerste basis gelegd en kun je dus ervaren of zangles bij je past.  Het is ook altijd mogelijk om eerst een proefles te volgen. Waardoor je vrijblijvend kan kennis maken met de docent en onze lesvisie.

Ook kun je je natuurlijk inschrijven voor onze reguliere lessen, we hebben daarin verschillende lesvormen waarin we altijd werken met een opzegtermijn van 1 maand. Als je de tarieven en lesvormen wilt bekijken, klik dan hier.

Je kan het hele seizoen instromen. En ook voor kortere trajecten helpen we je graag verder. Mocht je bijvoorbeeld toelating willen doen voor het conservatorium? Of ben je in voorbereiding voor een auditie? Doordat onze docenten veel ervaring hebben kunnen zij je zeker verder helpen.

Tarieven Introductiecursus

Zangles Amersfoort
Zangles Amersfoort

Instrument Huren of Huurkoop

Beschik je zelf nog niet over een eigen instrument dan kun je gebruik maken van een huurinstrument tegen aantrekkelijke tarieven. Voor slechts 17,- kan je al een instrument huren. Het instrument krijg je ook mee naar huis om thuis te kunnen oefenen. Wil je toch liever gelijk een eigen instrument kopen? Als leerling van onze muziekschool krijg je na aanmelding ook 10% korting in de Webshop.

Ook bieden wij als service huurkoop van instrumenten aan. Binnen 1 jaar is het instrument dan jouw eigendom. Klik hier om onze gehele huurkoop assortiment te bekijken. 

Onze Voordelen

 • Geen inschrijfkosten
 • 1 maand opzegtermijn
 • Huurinstrumenten beschikbaar
 • 5%  Familiekorting
 • Professionele docenten
 • 2x per jaar organisatie van leerling presentaties
 • Band coaching projecten (voor jong en oud!)
 • Orkest Fabriek waarbinnen kids samenspelen
 • 10% ledenkorting op aankopen in onze Webshop
 • GRATIS toegang bij alle leerling presentaties
 • 1x per kwartaal GRATIS lesmateriaal updates

We hebben ook een introductiecursus!

Binnen deze cursus kun je op een vrijblijvende manier kennis maken met het zingen. In 8 lessen wordt de basis gelegd en kun je ontdekken of het echt wat voor je is. 

Heb je nog vragen?

Wij streven ernaar om al u vragen en/of opmerkingen binnen 24 uur  te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar maandag t/m vrijdag 10:00-17:00 uur.