Klarinetles Amersfoort

Informatie

Ook als solo instrument en in kamermuziekverband heeft de klarinet een groot en breed repertoire. De voorloper van de klarinet is de chalumeau, waarschijnlijk uitgevonden door Johann Christoph Denner rond 1690. Door de eeuwen heen is de klarinet steeds verder ontwikkeld.

In de lessen staat de leerling centraal. Elke leerling heeft zijn eigen tempo en benadering. Binnen individuele lessen komt dit het beste tot zijn recht, maar er zijn uiteraard veel samenspeelmogelijkheden! De lessen worden met veel enthousiasme gegeven waarin pedagogische kwaliteit belangrijk is, op een persoonlijke manier. Klarinetles amersfoort.

Lesvormen

We hebben een introductiecursus waarin de leerling kennismaakt met de klarinet. Een leenklarinet kunt je tijdens deze periode vanaf 32,- erbij huren. Hierdoor hoef je dus niet gelijk zelf een instrument aan te schaffen. 

In 8 lessen wordt de eerste basis gelegd en kun je dus ervaren of klarinetles bij je past.  Het is ook altijd mogelijk om eerst een proefles te volgen, waardoor je vrijblijvend kan kennis maken met de docent en onze lesvisie.

Ook kun je je natuurlijk inschrijven voor onze reguliere lessen. We hebben daarin verschillende lesvormen waarin we altijd werken met een opzegtermijn van 1 maand. Als je de tarieven en lesvormen wilt bekijken, klik dan hier.

Je kan het hele seizoen instromen. En ook voor kortere trajecten helpen we je graag verder. Mocht je bijvoorbeeld toelating willen doen voor het conservatorium? Of ben je in voorbereiding voor een auditie? Doordat onze docenten veel ervaring hebben kunnen zij je zeker verder helpen.

Tarieven Introductiecursus

Instrument Huren of Huurkoop

Beschik je zelf nog niet over een eigen instrument dan kun je gebruik maken van een huurinstrument tegen aantrekkelijke tarieven. Voor slechts 32,50 kun je al een instrument huren. Het instrument krijg je ook mee naar huis om thuis te kunnen oefenen. Wil je toch liever gelijk een eigen instrument kopen? Als leerling van onze muziekschool krijg je na aanmelding ook 10% korting in de Webshop.

Ook bieden wij als service huurkoop van instrumenten aan. Binnen 1 jaar is het instrument dan jouw eigendom. Klik hier om onze gehele huurkoop assortiment te bekijken. 

Onze Voordelen

 • Geen inschrijfkosten
 • 1 maand opzegtermijn
 • Huurinstrumenten beschikbaar
 • 3%  Familiekorting
 • Professionele docenten
 • 2x per jaar organisatie van leerling presentaties
 • Band coaching projecten (voor jong en oud!)
 • Orkest Fabriek waarbinnen kids samenspelen
 • 10% ledenkorting op aankopen in onze Webshop
 • GRATIS toegang bij alle leerling presentaties
 • 1x per kwartaal GRATIS lesmateriaal updates

Docenten Klarinetles Muziekschool Amersfoort

We hebben ook een introductiecursus!

Binnen deze cursus kun je op een vrijblijvende manier kennis maken met de klarinet. In 8 lessen wordt de basis gelegd en kun je ontdekken of het echt wat voor je is. 

Heb je nog vragen?

Wij streven ernaar om al u vragen en/of opmerkingen binnen 24 uur  te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar maandag t/m vrijdag 10:00-17:00 uur.