Bandcoaching Amersfoort

Kosten

De kosten voor deze cursus bedragen 79,- en je gaat een unieke ervaring tegemoet.

Bij leerlingen ouder dan 21 jaar wordt het tarief vermeerderd met 21% BTW.

Door een bijdrage van de Gemeente Amersfoort kunnen we dit project voor deze prijs aanbieden.

Oefendagen

We proberen de bands in te delen per gewenste oefendag, leeftijd en niveau. We doen ons uiterste best om voor iedereen een geschikte band te vinden. Wij hebben nog 1 bandcoaching traject op de agenda staan komend seizoen.

Bandcoaching mei/juni 2023
Het project zal starten in de week van maandag 15 mei 2023 met een eindpresentatie op zaterdag 24 juni 2023.
(de lessen op maandag en donderdag beginnen 1 week eerder ivm 2e pinksterdag en hemelvaartsdag, dus op 8 mei.)

Locatie

De repetities op dinsdag, woensdag en donderdag vinden plaats bij Studio FCG aan de Soesterweg 452. Op maandag repeteren we bij MIA Music aan de Utrechtseweg 7.

Voor Wie?

Iedereen kan meedoen zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Afhankelijk van de aanmeldingen wordt er een passende band gemaakt. Ook als je al een complete band hebt kun je meedoen en krijg je professionele begeleiding om verder te komen op muzikaal gebied! Ook volwassenen zijn van harte welkom bij vorige rondes hebben we al diverse volwassen bands samengesteld die nu nog steeds actief zijn.

Het maakt ook niet uit waar je les hebt, als je op een andere muziekschool lessen volgt dan ben je ook gewoon van harte welkom om mee te doen. Ook als je helemaal geen les volgt maar wel lekker kan spelen dan kun je je ook gewoon aanmelden.

Iedereen is welkom 👍🏻.

Het Bandcoaching Project organiseren we i.s.m. onze partners: Stichting FCG, MIA Music, Gemeente Amersfoort en Stichting MEP

 
Deze bandcoaching is in samenwerking met:

 

 

Heb je interesse voor het traject in mei? Dan kun je je inschrijven t/m 1 mei 2023. Daarna starten we met het samenstellen van de bandjes.