Bandcoaching Amersfoort

Kosten

De kosten voor deze cursus bedragen 97,- ben je leerling van de muziekschool dan krijg je een korting van €20,- en betaal je slechts 77,-.

Oefendagen

De repetities worden in overleg ingepland op beschikbaarheid van de deelnemers. Bij de aanmelding kun je aangeven welke tijden en dagen je beschikbaar bent, wij zorgen zoveel mogelijk voor een passende planning. Het project zal starten vanaf 4 november 2019 met een eindpresentatie bij Café Miles op de Hof in Amersfoort op zaterdag 14 december 2019 tussen 13:00-18:00.

Locatie

De repetities vinden plaats bij Studio FCG op de Soesterweg 450 en eventueel op onze locatie aan de Snouckaertlaan 64-66

Voor Wie?

Iedereen kan meedoen zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Afhankelijk van de aanmeldingen wordt er een passende band gemaakt. Ook als je al een complete band hebt kun je meedoen en krijg je professionele begeleiding om verder te komen op muzikaal gebied! Ook volwassenen zijn van harte welkom bij vorige rondes hebben we al diverse volwassen bands samengesteld die nu nog steeds actief zijn.

Geen nood vanaf 9 maart 2020 gaan we van start met de 2e ronde van dit project en kun je je ook weer aanmelden. De presentatie is dan op zaterdag 18 april 2020 ook weer bij onze vrienden van Café Miles.

Heb je interesse? Dan kun je je inschrijven t/m 1 november 2019. Daarna starten we met het samenstellen van de bandjes.