Bandcoaching Amersfoort

Kosten

De kosten voor deze cursus bedragen 79,- en je gaat een unieke ervaring tegemoet.

Bij leerlingen ouder dan 21 jaar wordt het tarief vermeerderd met 21% BTW.

Door een bijdrage van de Gemeente Amersfoort kunnen we dit project voor deze prijs aanbieden.

Oefendagen

De repetities worden gepland op dinsdag, woensdag en donderdag einde van de middag en avond. We proberen de bands in te delen per gewenste oefendag, leeftijd en niveau. We doen ons uiterste best om voor iedereen een geschikte band te vinden. Het project zal starten vanaf 8 november 2022 met een eindpresentatie bij Café Miles op 17 december 2022.

Locatie

De repetities vinden plaats bij Café Miles (dinsdag, woensdag) & Stichting FCG (donderdag).

Voor Wie?

Iedereen kan meedoen zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Afhankelijk van de aanmeldingen wordt er een passende band gemaakt. Ook als je al een complete band hebt kun je meedoen en krijg je professionele begeleiding om verder te komen op muzikaal gebied! Ook volwassenen zijn van harte welkom bij vorige rondes hebben we al diverse volwassen bands samengesteld die nu nog steeds actief zijn.

Het maakt ook niet uit waar je les hebt, als je op een andere muziekschool lessen volgt dan ben je ook gewoon van harte welkom om mee te doen. Ook als je helemaal geen les volgt maar wel lekker kan spelen dan kun je je ook gewoon aanmelden.

Iedereen is Welkom 👍🏻.

 

 

 

Heb je interesse? Dan kun je je inschrijven t/m 30 September 2022. Daarna starten we met het samenstellen van de bandjes.