Bandcoaching Amersfoort

Kosten

De kosten voor deze cursus bedragen 167,- euro en je gaat een unieke ervaring tegemoet.
Bij leerlingen ouder dan 21 jaar wordt het tarief vermeerderd met 21% BTW.

Oefendagen

We proberen de bands in te delen per gewenste oefendag, leeftijd en niveau. We doen ons uiterste best om voor iedereen een geschikte band te vinden.

Bandcoaching cursus 

De volgende cursussen zullen plaats vinden in oktober t/m december 2024 en maart t/m mei 2025.

De cursus oktober t/m december zal starten in de week van 30 september 2024 (week 40). De cursus bestaat uit 10 bandcoaching lessen. (week 44 is er géén les ivm herfstvakantie)

Uitvoering van deze cursus zal plaats vinden op  zaterdag 14 december 2024.

Locatie

De repetities op dinsdag, woensdag en donderdag vinden plaats bij Studio FCG aan de Soesterweg 452. Op maandag repeteren we bij MIA Music aan de Utrechtseweg 7.  We hebben een extra repetitie locatie toegevoegd op donderdag in Vathorst bij de Zwartssluiskade 2.

Voor Wie?

Iedereen kan meedoen zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Afhankelijk van de aanmeldingen wordt er een passende band gemaakt. Ook als je al een complete band hebt kun je meedoen en krijg je professionele begeleiding om verder te komen op muzikaal gebied! Ook volwassenen zijn van harte welkom bij vorige rondes hebben we al diverse volwassen bands samengesteld die nu nog steeds actief zijn.

Het maakt ook niet uit waar je les hebt, als je op een andere muziekschool lessen volgt dan ben je ook gewoon van harte welkom om mee te doen. Ook als je helemaal geen les volgt maar wel lekker kan spelen dan kun je je ook gewoon aanmelden.

Iedereen is welkom 👍🏻.

Het Bandcoaching Project organiseren we i.s.m. onze partners: Stichting FCG, MIA Music, Gemeente Amersfoort en Stichting MEP

Deze bandcoaching is in samenwerking met:

Heb je interesse voor het traject in oktober? Dan kun je je inschrijven t/m 15 september 2024. Daarna starten we met het samenstellen van de bandjes.

REVIEWS
review bandcoaching