Meest gestelde vragen

Ja, je kan het hele seizoen inschrijven voor onze cursussen. Wij verwelkomen nieuwe leerlingen het hele jaar door.
Je kan bij ons ook eerst een instrument huren, bij de introductiecursus krijg je van ons zelfs 1 maand korting op een huurinstrument. Ook hebben we in onze winkel de mogelijkheid tot huurkoop van instrumenten. 
Jazeker, je kan je via dit formulier opgeven voor een proefles. Je krijgt dan een half uur privéles van een van onze docenten. De kosten voor een proefles zijn 12,50.
Nee, we werken ten allen tijde met een opzegtermijn van een maand. Dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je gelijk aan een heel jaar vast zit.
Als je zelf een les afzegt komt de les te vervallen. Wel kun je met je docent overleggen om een creatieve oplossing te verzinnen om de les in te halen. De docent is echter niet verplicht om de les in te halen, maar soms kan er wel eens een les verplaatst worden, als het rooster het toelaat.
Als je docent niet kan dan wordt de les in overleg met jou ingehaald of is er een vervanger, mocht dit niet lukken dan geven we restitutie van het lesgeld.
Nee in de vakanties betaal je niet door. Onze lestarieven zijn gebaseerd op 36 lessen en je betaalt de gemiddelde kosten van het lesseizoen over 10 termijnen. 

Het vakantie rooster kun je
hier vinden.