Introductiecursus

Kosten, Duur & Vervolg

De introductiecursus kan al gevolgd worden vanaf 133,- De cursus omvat 8 lessen van 30 minuten. Je kan de cursus samen doen of je kunt de cursus ook individueel volgen, als optie heb je hierbij de keuze uit 30 minuten privé les of voor jonge kinderen hebben we ook de optie om de cursus individueel te doen en dan 20 minuten les. De cursussen starten het hele seizoen door.

De introductiecursussen worden gegeven van maandag t/m vrijdag.Tegen het einde van de cursus ontvang je van ons een mail over het eventuele vervolg na de cursus. Als je na de cursus de lessen wilt vervolgen dan kan dit op hetzelfde tijdstip en bij dezelfde docent.

LET OP: De introductiecursus kan alleen in een wekelijkse frequentie worden afgenomen (vakanties uitgesloten). Wil je liever om de week les meld je dan aan voor de reguliere lessen, daarbij hebben we een opzegtermijn van 1 maand.

Huurinstrument

Beschik je zelf nog niet over een eigen instrument dan kun je tijdens de cursus gebruik maken van een huurinstrument tegen aantrekkelijke tarieven.

Tijdens de introductiecursus kun je vanaf 17,50 al een instrument huren tijdens de gehele cursus. Voor drums, cello, klarinet, saxofoon en een digitale piano zijn de kosten voor het huren van een instrument 32,50 voor 2 maanden. Het instrument krijg je ook mee naar huis om thuis te kunnen oefenen.

Alle voordelen op een rij

  • 8 weken les (Geen opzegtermijn, na 8 weken ben je weer uitgeschreven)
  • Huren van Instrument kan vanaf slechts 17,50 voor 8 weken
  • Professionele docenten
  • Locaties bij jouw in de buurt
  • Geen inschrijfkosten!
gitaarles amersfoort
pianoles amersfoort
saxofoon review google