fbpx

Jenny Semplonius

Jenny Semplonius

Mijn naam is Jenny Semplonius, 23 jaar en van oorsprong Friezin. Vijf jaar geleden verhuisde ik voor mijn studie zang aan het conservatorium naar Enschede. Inmiddels ben ik afgestudeerd en werkzaam als zangeres, docente, manager, en producent.

Ik zing, speel gitaar en piano, en schrijf liedjes. Ik zing backingvocals in verschillende bands en zing in restaurants, op bijeenkomsten en meer. Daarnaast doe ik het management voor de bands Art of Bridges en Lovers & Lions en werk ik mee aan de productie van verschillende evenementen, zoals Mooie Liedjes.

Sinds twee jaar geef ik muzieklessen: privélessen, vocal-group en bij een theaterschool. En ik geef workshops in zang en drama. Na vier jaar conservatorium heb ik veel bijgeleerd op allerlei vlakken als techniek, performance, muziektheorie, songwriting, piano en gitaar. Deze ervaring neem ik mee naar mijn lessen.

Het maakt niet uit of je een net begint of juist al wat verder bent. Als je maar lol hebt! Wat ik het belangrijkst vind is dat jij aangeeft wat je wil leren en waar je aan wil werken. Zodat je elke week vol motivatie weer naar de les komt :)