Mijn naam is Guy Pek en ik ben drumdocent bij Muziekonderwijs Midden Nederland in Amersfoort Vathorst. Al heel jong kwam ik in aanraking met muziek en drummen, en al snel resulteerde dat in eigen bandjes en live spelen.

In de afgelopen jaren speelde ik in verschillende bands en projecten, waaronder Project D, The Macaws, Nachtschade, Inertia Reel en RazzMatazz. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam en tegenwoordig sta ik wekelijks op het podium. Naast mijn affiniteit met bands in allerlei verschillende stijlen schrijf ik zelf ook songs en ben ik momenteel bezig met het opzetten van mijn eigen band.

Drumles draait bij mij om een mooie balans tussen plezier en educatie. Iedereen kan leren drummen, en de nadruk ligt bij mij op de wens van de leerling. Beginners kunnen de tools krijgen om zo snel mogelijk het podium op te kunnen, en lekker te gaan spelen. Maar bij mij kun je ook terecht voor specifieke trajecten: bijvoorbeeld snoeihard rockdrummen, gospel chops leren, of leren hoe je drumpartijen benadert in je eigen band. Ook drummers die graag willen componeren zijn bij mij aan het goede adres. Het kan allemaal! Ik werk met alle leeftijdsgroepen en van beginner tot gevorderde.

Je kan ook altijd eerst een proefles doen of een introductiecursus.