Bandcoaching Amersfoort e.o.

Bandcoaching Amersfoort


Project:

Met een bandcoach ga je in 6 lessen toewerken naar een concert. Dit concert wordt georganiseerd door de muziekschool en zal plaatsvinden bij Café Miles op een podium met licht en geluid. In 6 lessen zul je leren hoe het is om in een band te spelen en wat er allemaal nog meer bij komt kijken. Dus speel jij drums, gitaar, basgitaar, toetsen of zing je? Geef je op via onderstaand formulier!

Kosten:

De kosten voor deze cursus bedragen 79,- ben je leerling van de muziekschool dan krijg je een korting van €15,- en betaal je slechts 64,-.

Oefendagen:

De repetities worden in overleg ingepland op beschikbaarheid van de deelnemers. Bij de aanmelding kun je aangeven welke tijden en dagen je beschikbaar bent, wij zorgen zoveel mogelijk voor een passende planning. Het project zal starten vanaf 3 juni 2018 met een eindpresentatie bij Café Miles op de Hof in Amersfoort op zaterdag 8 december 2018 tussen 13:00-18:00.

Locatie:

De repetities vinden plaats op de locatie aan de Snouckaertlaan 64-66 of op de locatie in Vathorst aan de Caraïben 6.

Voor Wie?

Iedereen kan meedoen zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Afhankelijk van de aanmeldingen wordt er een passende band gemaakt. Ook als je al een complete band hebt kun je meedoen en krijg je professionele begeleiding om verder te komen op muzikaal gebied! Ook volwassenen zijn van harte welkom bij vorige rondes hebben we al diverse volwassen bands samengesteld die nu nog steeds actief zijn.

2e ronde 😊

Kun je op 8 december niet! Geen nood vanaf 3 maart 2019 gaan we van start met de 2e ronde van dit project en kun je je ook weer aanmelden. De presentatie is dan op zaterdag 13 april ook weer bij onze vrienden van Café Miles.

Heb je interesse? Dan kun je je inschrijven t/m 25 oktober 2018. Daarna starten we met het samenstellen van de bandjes.